ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον ΠΑΟΚ στην Ηλιούπολη!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση (22-32) κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα (10η αγωνιστική), ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, το Σάββατο (9/12) στις 18:00 (OSFP TV), για την 11η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο το «15 στα 15» σε όλες τις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Είναι δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τις τελευταίες δυο-τρεις εβδομάδες, βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Εμείς, συνεχίζουμε τη δύσκολη περίοδο με τους συνεχόμενους αγώνες και θεωρώ, ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο. Ευελπιστούμε, αύριο, να παρουσιάσουμε τον ίδιο αγωνιστικό εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλουμε. Είμαστε όλοι καλά, στόχος μας να παρουσιάσουμε το 100% των δυνατοτήτων που έχουμε».

Γιώργος Παπαβασίλης: «Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ, μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στις τελευταίες αγωνιστικές έχει θετικά αποτελέσματα. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε δουλέψει κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι. Στόχος, φυσικά, είναι να πάρουμε τη νίκη, συνδυάζοντας τη με μια καλή εμφάνιση, ώστε να επεκτείνουμε το νικηφόρο σερί μας, μπαίνοντας στην τελική ευθεία πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων».