ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον Απολλώνιο, πριν από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (4/11). Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Απολλώνιο, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 19:00, για την 3η αγωνιστική της Volley League. Μετά το «διπλό» (0-3) στην έδρα της Λαμίας, για τη 2η «στροφή», οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι επιστρέφουν στο Ρέντη, όπου θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους κόντρα στον Απολλώνιο και να κάνουν το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα, με «φόντο» την πρεμιέρα τους στην Ευρώπη. Την Τρίτη (7/11), ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την VDU Κάουνας στη Λιθουανία, για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Είναι το δεύτερο ματς στην έδρα μας, έχουμε τις προσδοκίες να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να κάνουμε καλή δουλειά. Προετοιμαζόμαστε και για την Ευρώπη, αφού τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουμε για τη Λιθουανία και στη συνέχεια, θα προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό. Οπότε, αυτή η βδομάδα είναι πολύ σημαντική για εμάς, πρέπει να είμαστε σε νικηφόρα κατεύθυνση. Περιμένουμε τον Απολλώνιο να παλέψει, όμως εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας, για να κερδίσουμε».

Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Είδαμε ότι ο Απολλώνιος, τόσο στο φιλικό που παίξαμε όσο και κόντρα στην ΑΕΚ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Εμείς έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία αυτή την εβδομάδα, είμαστε έτοιμες για αυτό το ματς, θα είναι μια καλή προετοιμασία για το ματς που ακολουθεί στην Ευρώπη».