ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Eurocup, επικρατώντας της Σέπσι στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας με 67-56, όμως ήδη οι «ερυθρόλευκες» έχουν ξεχάσει το παιχνίδι με την ομάδα από την Ρουμανία. Ο Θρύλος στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού φιλοξενείται από τον Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας στο κλειστό του Εσπέρου (23/12, 12:00) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα θέλουν να κλείσουν επιτυχημένα το 2017, με την αναμέτρηση να είναι νοκ άουτ στην Καλλιθέα και τις νταμπλούχες Ελλάδος να έχουν ως στόχο την πρόκριση τους «4» του θεσμού και την διατήρηση των κεκτημένων τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τις Εσπερίδες αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για το παιχνίδι του Κυπέλλου στο osfp.grτονίζοντας: «Το παιχνίδι με τη Σέπσι ανήκει στο παρελθόν και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας για το ματς του Κυπέλλου με τις Εσπερίδες. Πρέπει περισσότερο νοητικά να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.  Από εκεί και πέρα έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες, έτσι ώστε να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο δύσκολό μας παιχνίδι στην επόμενη φάση του Eurocup».