ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με Εθνικό πριν την πρεμιέρα στην Ευρώπη!

Μετά την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Γλυφάδα και την κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο στην Ιταλία, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Εθνικό το Σάββατο (21/10) στις 15:30 στο Παπαστράτειο, ως τυπικά γηπεδούχοι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος του Θρύλου είναι να διπλασιάσει τις νίκες, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στο Champions League με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μπαρτσελονέτα την προσεχή Τετάρτη (25/10).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Μπούσλιε, Δερβίσης, Γούνας, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Νικολαϊδης, Γαβαλάς, Χαλυβόπουλος, Δαλμάρας

Βλάχος: «Τρεις βαθμοί και πολύ καλή εμφάνιση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε τον Εθνικό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι του ομίλου του Champions League με την Μπαρτσελονέτα και δυο ημέρες μετά την πολύ καλή προετοιμασία που είχαμε στην Ιταλία με την Προ Ρέκο. Κόντρα στον Εθνικό θέλουμε τρεις βαθμός και μια πολύ καλή εμφάνιση ενόψει της πρεμιέρας μας στην Ευρώπη».