ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κρίσιμη «μάχη» με την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο!

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει, την Τετάρτη (20/3), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 19:30 (ΕΡΤ Sports 3), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ισχυρή Μπαρτσελονέτα, την οποία υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τη 2η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League. Μετά την ήττα (11-9) από τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, στην πρεμιέρα της φάσης των «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Θρύλος επιστρέφει στον Πειραιά, όπου με τον κόσμο στο πλευρό του, δίνει μία πολύ σημαντική «μάχη» με τους Ισπανούς, με «φόντο» το Final-4.

*Στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με την Μπαρτσελονέτα, ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο Παπαστράτειο, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Δηλώσεις:

Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Είναι ένα ματς μεγάλης σημασίας, το γνωρίζουν όλοι. Ειδικά μετά την ήττα από την Φερεντσβάρος την 1η αγωνιστική, το ματς είναι πολύ σημαντικό. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στη φάση αυτή, όλοι οι αντίπαλοι είναι πολύ ισχυροί. Έχουμε βελτιωθεί αισθητά από το ματς με την Φερεντσβάρος, έχουν επιστρέψει και κάποιες απουσίες που είχαμε. Πάμε, αύριο, για να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας και να αποκτήσουμε και ένα πλεονέκτημα κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, που σίγουρα, θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια των προημιτελικών ομίλων. Μετά το πρώτο ματς, δεν έχουμε και την... πολυτέλεια να χάσουμε ένα ματς στην έδρα μας. Τα ματς στον Πειραιά πρέπει να τα κερδίζουμε όλα! Και αυτό, για να είμαστε σε μια πιο πλεονεκτική θέση στα δύσκολα εκτός έδρα ματς των τελευταίων αγωνιστικών που θα ακολουθήσουν».