ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η συνέντευξη Τύπου του Final Four!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αίθουσα Τύπου του Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας» η Συνέντευξη Τύπου του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών, παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων ομάδων που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση.

Παρόντες επίσης ήταν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου,  ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης όπως και ο τομεάρχης αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης.

Καπογιάννη: «Είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για 2η σερί χρονιά στο Final Four του Κυπέλλου. Νιώθουμε οικεία γιατί φιλοξενείται στο δήμο Γλυφάδας ο οποίος οργανωτικά έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Θεωρείται η ομάδα μας το φαβορί, όμως αυτό που έχω να πω είναι ότι και οι 4 ομάδες που συμμετέχουν είναι πολύ καλές και ανταγωνιστικές. Θα πρέπει οποιοσδήποτε είναι καλύτερος να το δείξει μέσα στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Εύχομαι να γίνουν καλά και ανταγωνιστικά παιχνίδια, να γεμίσει το γήπεδο και να χαρεί και το κοινό που θα έρθει να τα παρακολουθήσει αλλά και το κοινό από την τηλεόραση. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Χατζηνικολάου: «Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε φαβορί»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Όλγα Χατζηνικολάου επεσήμανε τα εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια αρχικά και στις υπόλοιπες τρεις ομάδες που βρίσκονται στο Final Four. Όπως είπε και η προπονήτριά μου είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη σερί χρόνια βρισκόμαστε στο Final Four και έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το δεύτερο σερί κύπελλο. Σίγουρα οι περισσότεροι μας θεωρούν φαβορί αλλά τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα έχουν γίνει πάρα πολύ και θεωρώ ότι αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Είναι για εμάς άγχος όλο αυτό το να πιστεύει ο κόσμος ότι επειδή είμαστε φαβορί είναι εύκολα αλλά δεν είναι έτσι. Ειδικά το αυριανό παιχνίδι είναι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με  ένα πολύ καλό σύνολο και ένα καλό προπονητή. Είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει και θα είναι δίπλα μας. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα και είναι σημαντικό που θα καλυφθεί τηλεοπτικά και θα μπορέσει ο κόσμος μας δίνει. Ελπίζω να γίνουν τέσσερα ωραία παιχνίδια χωρίς ακρότητες,  να τα ευχαριστηθούμε εμείς πάνω από όλα και οι φίλαθλοι που θα έρθουν. Καλή επιτυχία».