ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η συνέντευξη Τύπου του Final 4

Στην συνεδριακή αίθουσα του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του final-4 του Κυπέλλου Γυναικών. Στο πάνελ αρχικά βρέθηκαν ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Γιώργος Καραμπέτσος. Αμέσως μετά τον λόγο πήραν οι προπονητές των τεσσάρων «μονομάχων» και οι αρχηγοί τους.

Κοβάτσεβιτς: «Διήμερο φεστιβάλ βόλεϊ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσαβιτς στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής: «Να συγχαρώ τη Σαντορίνη για την φιλοξενία. Είμαστε σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να γίνει ένα φεστιβάλ βόλεϊ. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται εδώ έχουν φιλοδοξίες. Κανείς δεν έρχεται για να χάσει. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ».

Χριστοδούλου: «Η Σαντορίνη μας έχει δώσει μεγάλες χαρές»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε αρχικά: «Η Σαντορίνη είναι ένα νησί που μας έχει δώσει μεγάλες χαρές. Εύχομαι να γίνει όμορφο Final 4, οι ομάδες να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό. Το ελληνικό βόλεϊ το χρειάζεται αυτό. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες,  μακριά από τραυματισμούς».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, η Στέλλα Χριστοδούλου είπε: «Δεν μας ανησυχούν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη βοηθούν. Υπάρχει επαγγελματισμός και ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε την κούραση».

Σε ερώτηση για το τι έχουν να πουν στους φίλους των ομάδων τους, η Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε: «Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε το νταμπλ, οπότε έχουμε έρθει για το τρόπαιο όπως κάνουμε τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι νοκ άουτ παιχνίδια με εκπλήξεις, θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».