ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου εν όψει της διεξαγωγής του 19ου Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας (23-25 Μαρτίου) με την παρουσία των προπονητών και των αρχηγών του Ολυμπιακού, του Φάρου Κερατσινίου, του ΠΑΟΚ και του Αθηναϊκού, αλλά και του β’ αντιπρόεδρου της ΕΟΚ Αριστείδη Γολέμη, του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου και του εντεταλμένου σύμβουλου Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλή Δορκοφίκη.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Μίσσα και την Εβίνα Σταμάτη, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» να τονίζει ότι «Από την μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπανικολάου και τον κ. Δορκοφίκη για την διοργάνωση και φυσικά την ελληνική ομοσπονδία, που ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα στο γυναικείο μπάσκετ να γίνεται ένα Final 4.

Θα συμφωνήσω με τον κύριο Γολέμη ότι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν γιορτή και να προστατέψουμε αυτό το Final 4. Αυτό θα μας δώσει μία δυνατότητα για να έρθει περισσότερος κόσμος για να παρακολουθεί το γυναικείο μπάσκετ γιατί θεωρώ ότι το αξίζουν όλοι οι άνθρωποι που το αγαπάνε και ασχολούνται από πλευράς παραγόντων αλλά και από τα κορίτσια που αγαπάνε αυτό που κάνουν.

Τα Final 4 και τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν μία ιδιαιτερότητα. Η εμπειρία μου σαν αθλητής αλλά και ως προπονητής πολλά χρόνια, δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια. Τα πάντα ξεκινούν από μηδενική βάση και από εκεί και πέρα ποιος θα είναι πιο έτοιμος και ποιος θα βγάλει την καλύτερη απόδοσή του είναι αυτός που στο τέλος θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Εμείς ως ομάδα έχουμε μεγάλο όνομα και μεγάλη ιστορία, αντιμετωπίζουμε τον Φάρο αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες με τον απαραίτητο  σεβασμό και σοβαρότητα και θεωρώ ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο μιλάμε για καλές ομάδες και καλούς προπονητές και θα δούμε ενδιαφέροντα παιχνίδια».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε από την μεριά της ότι: «Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γλυφάδας για τη φιλοξενία του ο οποίος και οργανωτικά έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες για να στηθεί μία τέτοια διοργάνωση και φυσικά να συγχαρώ τις ομάδες τις αθλήτριες και τους προπονητές που προκρίθηκαν σε αυτό το Final 4.

Εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε δυναμικό «παρών» σε όλες τις διοργανώσεις και να διεκδικούμε τους τίτλους. Τα νοκ άουτ παιχνίδια για μένα έχουν ιδιαίτερη χροιά και κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο. Εμείς είμαστε το φαβορί και θέλουμε να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικές και θέλουμε και οι αντίπαλοί μας να είναι ανταγωνιστικοί για να προσφέρουμε θέαμα.

Τo Final 4 είναι γιορτή για το μπάσκετ και όπως λέει και κόουτς μας πρέπει να απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και εμείς.Γιατί δεν το απολαύσουμε εμείς δεν θα το απολαύσει όλος ο κόσμος. Υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (23/3) στις 20:00 τον Φάρο Κερατσινίου στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ το άλλο ζευγάρι που θα αγωνιστεί νωρίτερα είναι το ΑΣ ΠΑΟΚ-Αθηναϊκός ΑΣ (17:00).

To παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Φάρο Κερατσινίου θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤPLAY2.

** Τα εισιτήρια του Final 4 του Κυπέλλου είναι ήδη προς διάθεση για το κοινό και ο κάθε ενδιαφερόμενος για να τα αποκτήσει, πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του..