ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η Κάρτα Φιλάθλου

Γίνε κομμάτι της ιστορίας και των επιτυχιών του Ολυμπιακού. Απόκτησε τώρα την Κάρτα Φιλάθλου, με μόλις 10 ευρώ για ΟΛΟ το χρόνο και στήριξε την προσπάθεια όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο δρόμο προς την ελληνική κορυφή και την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Γίνε τώρα κάτοχος της Κάρτας Φιλάθλου, ενισχύοντας τα τμήματα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και απόλαυσε όλα τα προνόμια, μα περισσότερο αυτό του ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Κάθε φορά που κάποιο τμήμα του Ολυμπιακού μας κατακτά έναν τίτλο, κάθε φορά που οι αρχηγοί των τμημάτων μας υψώνουν ένα τρόπαιο στον ουρανό, θα ξέρεις ότι έχεις και εσύ μερίδιο στην επιτυχία!

Με την δική σου συμβολή!

Η Κάρτα Φιλάθλου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου σ’ όλους τους εντός έδρας αγώνες (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φιλικά παιχνίδια) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .

Η Κάρτα Φιλάθλου έχει ισχύ από 1 Ιουλίου μέχρι 30 Ιουνίου κάθε αγωνιστικής σεζόν.

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Η οικονομική ενίσχυση και η απόκτηση της Κάρτας Φιλάθλου γίνεται ως εξής:

1. Με φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου και πληρωμή με μετρητά ή χρέωση πιστωτικής κάρτας στο γραφείο Μελών - Φιλάθλων Ο.Σ.Φ.Π., στην εμπορική στοά του Σταδίου Καραϊσκάκη, κάτω απο την Θύρα 19 και απέναντι απο το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 με 18:00 (καθώς και κάποια Σάββατα, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης)

2. Εξ αποστάσεως με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

3. Μέσω internet πατώντας εδώ