ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η ΘΡΥΛΙΚΗ συνεργασία με τη Novibet

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (12/2) στα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην πλατεία Αλεξάνδρας η συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία του συλλόγου μας με την εταιρία Novibet. Την παρουσίαση της σπουδαίας αυτής συνεργασίας προλόγισε η Γενική Διευθύντρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη ενώ έδωσαν το παρών οι αθλητές από τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, Θάνος Μαρούλης, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Αλέξανδρος Γούνας, Αλεξάνδρα Ασημάκη και Άλκιστη Αβραμίδου. Την εταιρία Novibet εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών κ. Σταύρος Κυριακίδης και ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας κ. Γιώργος Μπαρμπάτσης. Στην αρχική της τοποθέτησή της η κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη τόνισε: «Ανακοινώνουμε τη συνεργασία με την εταιρία Novibet και συνεργασία για την οποία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Μας ικανοποιεί πολύ το γεγονός ότι μια εταιρία αντιλαμβάνεται  τις προσπάθειες των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο τους οποίους θεωρεί ήρωες και επιθυμεί να τους στηρίξει έμπρακτα και να τους προβάλει. Η εταιρία έχει μπει χορηγικά, συνολικά και στα 16 αθλήματα του συλλόγου, στηρίζοντας ιδιαίτερα  και τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μεταξύ άλλων το βόλεϊ, το πόλο την κολύμβηση το πινγκ πονγκ.

Οι περισσότεροι γνωρίζετε πόσα εμπόδια και προβλήματα έχει περάσει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Η διοίκηση έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες εδώ και να σώσει τον  σύλλογο.  Την τελευταία τριετία ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που υπήρχαν, με αδιάκοπη δουλειά και προσπάθεια, μαζί με ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά και που δεν βλέπουν οι κάμερες και με τον πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη και το τεράστιο έργο που έχει κάνει, να μπορούμε πλέον να ολοκληρώνουμε τέτοιες συμφωνίες.  Στόχος μας είναι να παράγουμε αθλητισμό και πρωταθλητισμό».

«Ήρωες και Θρύλοι οι αθλητές»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών της Novibet κ. Σταύρος Κυριακίδης ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Καλησπέρα σας... Θα ήθελα και από τη μεριά της Novibet να ανακοινώσω επίσημα τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα δυο χρόνια. Μιας συνεργασίας που θα την αναφέρω από δω και στο εξής ως ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για ευνόητους λόγους. Αφορά τα τέσσερα βασικά αθλήματα και εννοείται ότι στηρίζουμε όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι η στήριξη των αθλητών που δεν  απολαμβάνουν την αναγνώριση άλλων αθλημάτων αλλά για μας είναι θρύλοι και ήρωες αυτοί οι αθλητές. Στόχος μας λοιπόν είναι να σταθούμε δίπλα τους σίγουρα για τα επόμενα δυο χρόνια και μακάρι για ακόμα περισσότερο».  Με τη σειρά του ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας κ. Γιώργος Μπαρμπάτσης τόνισε: «Να ευχαριστήσω δημόσια το κ. Μιχάλη Κουντούρη και την κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη για την άψογη συνεργασία που έχουμε τους τελευταίους μήνες. Από τα βασικά στοιχεία που συζητήθηκαν και συνέβαλαν είναι η βαθιά πεποίθηση και των δυο πλευρών για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και την προώθηση του υπεύθυνου παιχνιδιού που αποτελεί ιδιαίτερα ευαίσθητο  στοιχείο. Είναι σημαντικό να διαμηνύσουμε ότι ο στοιχηματισμός αποτελεί αμιγώς ψυχαγωγική ασχολία . Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία και εύχομαι αυτή η συνεργασία να αποτελέσει την απαρχή και για μια ευρύτερη».

«Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Τέλος ο κ. Σταύρος Κυριακίδης συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα και δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολο να καταλήξουμε στον Ολυμπιακό. Στοχεύσαμε σε ένα μεγάλο σύλλογο πετύχαμε τη συμφωνία και είναι η πρώτη μας μεγάλη συνεργασία». 

Οι δηλώσεις των αθλητών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Ο βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού Θάνος Μαρούλης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που από δω και πέρα θα έχουμε ένα ακόμα στήριγμα για ολόκληρο τον Ερασιτέχνη. Είναι θετικό ότι τα αθλήματα που δεν έχουν την προβολή που έχουν το ποδόσφαιρο  και  το μπάσκετ να πετυχαίνουν τέτοιες συνεργασίες. Εύχομαι να είναι αποδοτική και για τις δυο πλευρές και να πορευόμαστε μαζί» 

Η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού Αλίκη Κωνσταντινίδου δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Novibet για τη στήριξη της τη φετινή χρονιά. Χρειαζόμαστε ανθρώπους δίπλα μας στο βόλεϊ και ελπίζω να συνεχιστεί η συνεργασία πέραν των δυο χρόνων. Από την πλευρά μας θέλουμε να ανταμείψουμε την εταιρία με πρωτάθλημα και Κύπελλο τη φετινή σεζόν». 

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε: «Ευχαριστούμε την εταιρία Novibet για τη μεγάλη βοήθεια. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες βοήθειες από χορηγούς και ελπίζω να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους». 

Η πολίστρια του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε:  «Ευχαριστούμε πολύ την Novibet που είναι δίπλα μας και στηρίζει την ομάδα μας για να πετύχει τους στόχους της που είναι ψηλοί. Ελπίζουμε αυτή η στήριξη να συνεχιστεί και στο μέλλον».  

Η πολίστρια του Ολυμπιακού Άλκιστη Αβραμίδου δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία Novibet. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε και να εισπράττουμε σαν αθλητές αυτή την υποστήριξη».