ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Επιστροφή με το Σπόρτιγκ στο πρωτάθλημα

Μία ακόμα αναμέτρηση για την Α1 Γυναικών για τον Ολυμπιακό, με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να αντιμετωπίζουν την ομάδα του Σπόρτιγκ το Σάββατο (15/02 15:00, στην Βοηθητική Αίθουσα 5 του ΣΕΦ) για την 17η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν φτάσει στις 113 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και 131 σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, και αναζητούν άλλη μια ακόμα που θα διατηρήσει το νικηφόρο σερί τους.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 11 αθλήτριες, καθώς η Αγγελική Νικολοπούλου δεν θα αγωνιστεί. Η διεθνής γκαρντ του Θρύλου έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλό της και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για αυτό το παιχνίδι ότι: «Είναι ένα ακόμα ματς για εμάς που θέλω να δω την απαραίτητη σοβαρότητα από τις αθλήτριές μου. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Δεν θα έχουμε στην διάθεσή μας την Αγγελική, η οποία έχει ένα μικροτραυματισμό στον αστράγαλό της, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ.

Η ομάδα του Σπόρτιγκ μας είχε πιέσει πολύ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και για αυτό δεν γίνεται να την υποτιμήσουμε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από τη νίκη και να διατηρηθούμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις».