ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το «3Χ3» κόντρα στη Γλυφάδα

Τον ΑΝΟ Γλυφάδας αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/10) στις 16:30 στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος», η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, θα χρησιμοποιήσουν για δεύτερη φορά φέτος ως έδρα το κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ, με στόχο την 3η νίκη σε ισάριθμα ματς. Μια εβδομάδα πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League με αντίπαλο το Αννόβερο, οι Πειραιώτες, που προέρχονται από την επικράτηση κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Κάκαρης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από τη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη και θέλουμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας. Στο παιχνίδι αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί με το Αννόβερο για το Champions League».

*Στην αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.