ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για τη νίκη-πρόκριση στη Λεωφόρο!

Με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού δίνει το τελευταίο της ματς για το 2023, την Κυριακή (24/12), παραμονή των Χριστουγέννων. Το μεσημέρι, ώρα 13:00 (ΕΡΤ Sports 1), oι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σε νοκ άουτ «μάχη», για τη φάση των «8» του θεσμού. Στον κρίσιμο προημιτελικό στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν μόνο το «διπλό» κόντρα στις «πράσινες», ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τετράδα του Κυπέλλου και να «κλείσουν» με τον καλύτερο τρόπο, το 2023.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Σημαντικό παιχνίδι αύριο για εμάς, είναι νοκ άουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έχουμε προετοιμαστεί και γνωρίζουμε και επιθετικά και αμυντικά, τι χρειαζόμαστε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Όμως, σε αυτά τα παιχνίδια συνήθως μετράνε άλλα πράγματα, συνήθως ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα είναι πιο επιθετικός, ποιος θα δώσει έμφαση στις λεπτομέρειες, ποιος θα πάρει περισσότερα ριμπάουντ. Αυτά όλα είναι θέμα θέλησης, διάθεσης και θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι, για να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη».

Ευγενία Κολλάτου: «Κάθε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, παίζουμε στη έδρα του, για το Κύπελλο. Παρόλα αυτά, σε νοκ αουτ παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί, για αυτό και εμείς είμαστε πανέτοιμες για έναν τελικό. Με πλάνο, συγκέντρωση και πολύ πάθος, πάμε συσπειρωμένες για τη νίκη-πρόκριση».