ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα!

Έτοιμος για την έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου, βρίσκεται στην Ιταλία ενόψει της συμμετοχής της στον 3ο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας που διοργανώνει η Πάντοβα. Οι «ερυθρόλευκες» θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή (25/1, 21:00) αντιμετωπίζοντας την Ισπανική Ματαρό στο πρώτο από τα τρία παιχνίδια που θα δώσουν με στόχο την πρόκριση στους «8». Θα ακολουθήσει το Σάββατο (26/01) η αναμέτρηση με τη Χάντι Μανσίσκ (26/1, 18:00) και την Κυριακή (27/01) ο αγώνας με την Πάντοβα (13:00).  Από μικροπροβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούνται οι Ελευθερία Πλευρίτου και Νικόλ Ελευθεριάδου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου,  Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου,  Χάνα Μπάκλινγκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του 3ου προκριματικού ομίλου

Παρασκευή (25/01)

19:00 Πάντοβα-Χάντι Μανσίσκ

21:00 Ματαρό-Ολυμπιακός

Σάββατο (26/01)

18:00 Ολυμπιακός –Χάντι Μανσίσκ

20:00 Πάντοβα-Ματαρό

Κυριακή (27/01)

11:00 Χάντι Μανσίσκ-Ματαρό

13:00 Ολυμπιακός-Πάντοβα

Παυλίδης:  «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε σε καλή κατάσταση ψυχολογικά. Λίγο κουρασμένοι από την προετοιμασία με την Ούιπεστ αλλά θα διεκδικήσουμε την πρόκριση και την πρώτη θέση. Στόχος μας είναι να είμαστε στους «8»και στη συνέχεια να επιστρέψουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Για να συμβεί αυτό ωστόσο, πρέπει να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας στην Ιταλία».

Μανωλιουδάκη: «Με ψυχή και πάθος»

 Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη ανέφερε: «Ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας όνειρο για άλλη μια χρονιά! Μια χρονιά που έχουμε έξτρα κίνητρο να επιστρέψουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας, οπότε είναι πολύ σημαντικό το πρόσωπο που θα δείξουμε σε αυτούς τους αγώνες. Παίζουμε με 3 ομάδες που είναι αρκετά επικίνδυνες . Με τη Ματαρό που διαθέτει καλές μονάδες και έχει ενισχυθεί, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι και πάντα υπάρχει περισσότερο άγχος και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες. Μετά με τις Ρωσίδες που πάντα είναι επικίνδυνες με το στυλ που παίζουν και στο τέλος με τη Πάντοβα που τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε αντιμέτωπες. Μας ξέρει και την ξέρουμε καλά. Θέλουμε να κρατήσουμε καλή την άμυνα που παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια και τον ρυθμό που έχουμε. Να μείνουμε συγκεντρωμένες σε αυτά που θα ακολουθήσουμε στο τακτικό κομμάτι και να παίξουμε με ψυχή και πάθος όπως σε όλα τα παιχνίδια».