ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έξι μετάλλια ο Παγιαύλας στο Λουξεμβούργο!

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ισίδωρου Παγιαύλα στο Ευρωπαϊκό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο το διήμερο 14-15 Οκτωβρίο. Στο Luxembourg Open Masters 2017 έλαβαν μέρος 300 αθλητές, από 83 ομάδες που προέρχονταν από 14 χώρες. Ο απολογισμός για τον κολυμβητή του Θρύλου, ήταν 3 Χρυσά Μετάλλια (800μ. και 1500μ. Ελεύθερο, 200μ. Πεταλούδα), 2 Ασημένια Μετάλλια (200μ. και 400μ. Μικτή Ατομική), 1 Χάλκινο Μετάλλιο (200μ. Πρόσθιο με νέο ατομικό ρεκόρ), τέταρτη θέση (50μ. Πρόσθιο).

Δηλώσεις:

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, Ισίδωρος Παγιαύλας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στο Διεθνές Μίτινγκ του Λουξεμβούργου, ήταν μια διοργάνωση που είχε για πρώτη φορά ελληνική συμμετοχή και θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση παρότι είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν. Ο πρώτος στόχος, όπως πάντα πρέπει να γίνεται σε μια διοργάνωση masters, ήταν να απολαύσουμε τις κούρσες και να ζήσουμε την εμπειρία. Όμως από την στιγμή που φοράς τα ερυθρόλευκα δεν γίνεται να μην τα δώσεις όλα για τη νίκη! Νομίζω ότι συνδυάσαμε ιδανικά το αποτέλεσμα με πολύ καλά πλασαρίσματα και την χαρά της συμμετοχής με τον Ολυμπιακό, σε μία ακόμα διεθνή συνάντηση με αντιπάλους από χώρες με παράδοση και υποδομές στην κολύμβηση».

Ο  συνοδός προπονητής και πρώην πρωταθλητής κολύμβησης του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Κόκκινος, δήλωσε: «Είχαμε μία πολύ επίπονη πρώτη κούρσα στα 1500μ. όπου ενώ είχαμε έρθει με τον δεύτερο χρόνο κατακτήσαμε την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά. Αυτό μας έφερε μεγάλη κούραση ενόψει των επόμενων αγωνισμάτων αλλά καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε χάρη στην πολύ καλή προετοιμασία και επιστημονική δουλεία που κάνουμε με τον Ισίδωρο, ο οποίος μάλιστα κατάφερε και έκανε και ρεκόρ του στο 200αρι πρόσθιο παρά την πρωινή ταλαιπωρία. Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση υψηλού επιπέδου σε μία καταπληκτική πισίνα και μακάρι ο ελληνικός υγρός στίβος να μπορέσει να κάνει παρόμοιες διοργανώσεις σε τέτοιες εγκαταστάσεις ώστε να κατάφερει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο».