ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Το πιο κρίσιμο ματς»

Η Στέλλα Καλτσίδου και η Αγγελική Νικολοπούλου αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στο osfp.gr στην κρισιμότητα του αγώνα με τη Ρίγα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/10) στις 18:00 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας ενώ απεύθυναν και κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να στηρίξει τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεών τους:

Στέλλα Καλτσίδου: «Είναι το πιο κρίσιμο ματς είμαστε και οι δυο πρώτοι και μεταξύ μας θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο. Από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα και να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπετά για να διασφαλίσουμε όχι μόνο το θετικό αποτέλεσμα αλλά όσο γίνεται και μια διαφορά τέτοια που θα εξασφαλίσει ότι θα είμαστε μεταξύ των 8 καλύτερων ομάδων των ομίλων. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε γιατί στο πιο σημαντικό παιχνίδι, γιατί η στήριξή τους είναι για εμάς τεράστια βοήθεια».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Ξέρουμε όλοι ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά έιναι μέσα στην έδρα μας θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και θα το κυνηγήσουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας 40 λεπτά. Οι ομάδες είνα ισοδύναμες αλλά κυνηγάμε την 1η θέση στον όμιλο και πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη οπωσδήποτε. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας να μας στηρίξουνε, να γίνουν ο έκτος παίκτης και να είνα δίπλα στην ομάδα».