ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Μεγάλη μου αγάπη!» με Καπογιάννη και Βλάχο!

Τους δύο προπονητές που οδήγησαν μόνο με νίκες τις ομάδες στην κατάκτηση του νταμπλ φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου αγάπη». Στο ραδιοθάλαμο του Καναλιού 1 ήταν η τεχνικός της ομάδας μπάσκετ γυναικών, Ελένη Καπογιάννη και τηλεφωνικώς μίλησε ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος. Η κ. Καπογιάννη ανέλυσε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον  τέταρτο όμιλο του Eurocup, αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση των νταμπλούχων με στόχο και την ευρωπαϊκή διάκριση και συμφώνησε απολύτως με τον Θοδωρή Βλάχο πως θα είναι έργο ζωής για τον Ολυμπιακό η κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου και κλειστού γυμναστηρίου σε χώρο κοντά στο Καραϊσκάκη, όπως εξήγγειλε προσφάτως ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Βλάχος τόνισε επίσης πως έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας πόλο ανδρών για την νέα περίοδο και απομένει η επιστροφή ενός νεαρού πολίστα που είχε παραχωρηθεί δανεικός πέρυσι.

Η γενική αρχηγός του Ερασιτέχνη και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, Χριστίνα Τσιλιγκίρη συμμετείχε τηλεφωνικώς από τις Βρυξέλλες όπου εκπροσωπεί το σύλλογο στη συνάντηση των ευρωπαϊκών συλλόγων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Erasmus +, «Sports and Support».

Η εκπομπή «μεγάλη μου αγάπη» μεταδίδεται κάθε Πέμπτη (15.00-16.00), είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά και την επιμέλεια έχουν το Γραφείο Τύπου των ερυθρόλευκων και το Αθλητικό Τμήμα του σταθμού.