ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Επιτυχία η συνέπεια...»

Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων:

Χριστοδούλου: «Σήμερα θα χαρούμε από αύριο... Ευρώπη»

H αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής : «Χαίρομαι πάρα πολύ που για ακόμα μια χρονιά συνεχίζουμε το σερί στο θεσμό του Κυπέλλου.  Ο Ολυμπιακός έχει βάλει τις βάσεις για αυτή την κυριαρχία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Στο γήπεδο σήμερα πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Πανναξιακό που ήταν και φέτος στον τελικό. Θα χαρούμε σήμερα αυτή την επιτυχία αλλά από αύριο στρέφουμε την προσοχή μας στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας και στην Ευρώπη».

Χίπε: «Αγωνιστήκαμε με μεγάλη θέληση»

Η MVP του Final 4 Σάσκια Χίπε δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαι ευτυχισμένη για την ομάδα μου τις συμπαίκτριές μου και το προπονητικό επιτελείο επειδή συνεχίζουμε την πολύ καλή δουλειά. Σήμερα αγωνιστήκαμε με μεγάλη θέληση ήμασταν αποφασισμένες από την αρχή ως το τέλος και κερδίσαμε δίκαια αυτό τον τίτλο. Σίγουρα η ανάδειξή μου ως MVP με χαροποιεί και αφιερώνω αυτό τον τίτλο στην ομάδα μου αφού χωρίς αυτή κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο».

Γιώτα : «Επιτυχία η συνέπεια»

Η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο osfp.gr τα εξής: «Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και διατηρήσαμε τα σκήπτρα στο θεσμό του Κυπέλλου, το οποίο κερδίζει ο Ολυμπιακός για 8η διαδοχική χρονιά. Πραγματικά πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία να δείχνουμε αυτή τη συνέπεια τόσο στη συγκεκριμένη διοργάνωση που να μην ξεχνάμε ότι είναι και των...εκπλήξεων. Σήμερα θα χαρούμε για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά από αύριο μας θα κοιτάξουμε τους επόμενους στόχους που μας περιμένουν».

Νιεμέρ: «Περήφανη για την ομάδα μου»

Στέφανι Νιεμέρ: «Είμαι περήφανη για την ομάδα μου και για αυτή την επιτυχία. Αξίζαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο με βάση τη συνολική μας εικόνα στη διοργάνωση. Μπορεί στον ημιτελικό να είχαμε ορισμένες δύσκολες στιγμές αλλά μείναμε συγκεντρωμένες και τις ξεπεράσαμε και σήμερα στον τελικό ήμασταν αποφασισμένες να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας γιατί έχουμε μπροστά το πρωτάθλημα και το Challenge Cup».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Πάμε για τελικό»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τον ημιτελικό και όταν κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα, ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν όλους τους τίτλους. Παίζουμε με την Κράσνονταρ τώρα στο Challenge Cup, ωστόσο έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε στον τελικό».