02 November 2026
Στην Ισπανία με την Φερόλ ο Θρύλος
Μετά το θρίαμβο στο εγχώριο ντέρμπι πρωταθλήματος επί του Παναθηναϊκού, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην ευρωπαϊκή δράση.
Τα κορίτσια του Αχμέντ Ενζόγια αντιμετωπίζουν την Τρίτη (3/11, 21:15 - FIBA YouTube) την ισπανική Φερόλ, με στόχο να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από την κάτοχο του EuroCup, Μερσίν.
Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Ερυθρόλευκες είχαν επικρατήσει με το επιβλητικό 96-68 και ήδη μετρούν 2 νίκες στις πρώτες 3 αγωνιστικές του ομίλου.
«Πειθαρχία και συγκέντρωση»
Αχμέντ Ενζόγια: «Αντιμετωπίζουμε τη Φερόλ στον δεύτερο αγώνα της αναμέτρησής μας στο EuroCup. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν σημαίνει τίποτα αν δεν είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Η Φερόλ είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα της αποτελεί πραγματική πρόκληση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και συνεπείς καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα».