ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ολοκληρώθηκε το «1st Olympiacos Piraeus cup water polo Tournament U17»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά  «1st Olympiacos Piraeus cup water polo Tournament U17» που διοργάνωσε Ο Ολυμπιακός το τριήμερο 19-21 Απριλίου στο κατάμεστο Δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» σε μια διοργάνωση που συμετείχαν εκπρόσωποι τεσσάρων «σχολών» του ευρωπαϊκού πόλο.

Οι oμάδες που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση ήταν ο Ολυμπιακός, η Μονακό, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μπαρτσελόνα, η Γλυφάδα, η Ηλιούπολη, το Περιστέρι και η Βουλιαγμένη, οι οποίες αγωνίστηκαν σε δύο ομίλους με ανταγωνιστικούς αγώνες, όπου οι αθλητές ανέδειξαν πτυχές από το πλούσιο ταλέντο τους, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον του αθλήματος. 

Μετά την ολοκλήρωση του «1st Olympiacos Piraeus cup water polo Tournament U17», το οποίο σκοπός είναι να καθιερωθει ως θεσμός τα επόμενα χρόνια, η κατάταξη των ομάδων είχε ως εξής.

1.     Μπαρτσελόνα

2.     Βουλιαγμένη

3.     Μονακό

4.     Ολυμπιακός

5.     Ερυθρός Αστέρας

6.     Γλυφάδα

7.     Ηλιούπολη

8.     Περιστέρι

Το Κύπελλο της πρώτης θέσεις και τα μετάλλια στην 1η Μπαρτσελόνα, παρέδωσαν ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλης Υδραίος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά κ. Νίκος Γέμελος.

Το Κύπελλο της δεύτερης θέσης και τα μετάλλια στην Βουλιαγμένη παρέδωσαν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Πειραιά, κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Διευθυντής Ακαδημιών του Ολυμπιακού κ. Μανώλης Τσιρογιάννης

Το Κύπελλο της τρίτης θέσης και τα μετάλλια στην Μονακό, παρέδωσαν ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας κ. Θεόδωρος Βλάχος και ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Χέρβο Κόλιανιν.

Ο προπονητής του Θρύλου κ. Κόλιανιν βράβευσε και τον MVP της διοργάνωσης ο οποίος ήταν ο αριστερόχειρας της Μπαρτσελόνα Ιβάν Καστάνιο.

Την βράβευση του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, Λούι Λαντέρι (Μονακό, 22 τέρματα) πραγματοποίησε ο «φουνταριστός» του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολαϊδης.

Αναμνηστικά δώρα στους αθλητές όλων των ομάδων μοίρασε η Intermed.