ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Sport My Way

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, το πρόγραμμα Sport My Way  που είχε αναλάβει από τον Ιανουάριο του 2017 η Hask Mladost.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας στην Κροατική πόλη φιλοξενήθηκαν αθλητές από τις Ακαδημίες των επτά πολυαθλητικών συλλόγων που πήραν μέρος στο πρόγραμμα,  του Ολυμπιακού, της Μπλάντοστ, της  Άαλμποργκ, του ΑΠΟΕΛ, του Ερυθρού Αστέρα, της Λάτσιο και της Σπόρτινγκ και το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκε και το τελικό μίτινγκ. Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας Hask Mladost έκαναν μια ανασκόπηση του προγράμματος, αναφέρθηκαν τόσο στην ποικιλία των δραστηριοτήτων που έγιναν όσο και σε τυχόν δυσκολίες που προέκυψαν κατά την υλοποίηση τους, καθώς και στον αντίκτυπο του προγράμματος στις τοπικές κοινωνίες των συμμετεχόντων. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην συνέπεια των συλλόγων όσον αφορά την υλοποίηση του και την δέσμευση τους για μελλοντικές παρόμοιες συνεργασίες.

Ο Ολυμπιακός ήταν παρών σε όλες τις συναντήσεις και εκπροσωπήθηκε από τη Γενική Γραμματέα του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τόσο στο εναρκτήριο μίτινγκ των Βρυξελλών όσο και στο ενδιάμεσο του Ντουμπρόβνικ. Πέντε προπονητές των «ερυθρόλευκων» τμημάτων συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο του Βελιγραδίου, μεταδίδοντας στη συνέχεια το πολυαθλητικό μήνυμα στους υπόλοιπους προπονητές του Ολυμπιακού. Οι σημαντικότερες δράσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος ήταν οι επισκέψεις και η διοργάνωση πολυαθλητικών δραστηριοτήτων στα δημοτικά σχολεία της τοπικής κοινωνίας του Πειραιά, μεταφέροντας το μήνυμα του αθλητισμού και της υγιούς άμιλλας στα παιδιά όλων των ηλικιών.