ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Στο Ζάγκρεμπ οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού

Με προορισμό το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, αναχώρησαν πέντε αθλητές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, προκειμένου να πάρουν μέρος στο καμπ των πολυαθλητικών σωματείων που διοργανώνει η Μλάντοστ και ολοκληρώνει το πρόγραμμα Εράσμους "Sport MyWay".  

Οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού, της Άλμποργκ, του ΑΠΟΕΛ, του Ερυθρού Αστέρα, της Λάτσιο και της Σπόρτινγκ θα  έχουν την ευκαιρία για πέντε μέρες να συμμετάσχουν σε ένα καμπ γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο αυτό το πρόγραμμα. Τους «ερυθρόλευκους» θα εκπροσωπήσουν οι Μιχαήλ Τσαβαρής (Κολύμβηση), Μαρκέλλα Μερακλή (Βόλεϊ), Ελπίδα Σεγρεδάκη (Kick Boxing), Ναταλία Λαγάκου (Κανόε-Καγιάκ) και Δανάη Καλπούζου (Πόλο), συνοδευόμενοι από την προπονήτρια των Ακαδημιών Βόλεϊ Ιωάννα Τσαγκαλίδου.

* Το "Sport MyWay"  είναι ένα πρόγραμμα που έχει σαν κύριο στόχο την δημιουργία προπονητών πολλαπλών αθλημάτων και την προώθηση του αθλητισμού σε παιδιά 6-11 ετών μέσω μιας καινοτόμου προσέγγισης που περιλαμβάνουν οι πολυαθλητικές δραστηριότητες. Το κεντρικό μήνυμα είναι “Keep it simple, keep it funny, keep it multi-oriented’’ το οποίο παροτρύνει τους προπονητές να εκπαιδεύσουν τα παιδιά σε απλές και ευχάριστες πολυαθλητικές δραστηριότητες με σκοπό να βιώσουν την χαρά της άθλησης και του ευ αγωνίζεσθαι, να ανακαλύψουν τα ιδιαίτερα ταλέντα και δεξιότητές τους και να επιλέξουν το σπορ με το οποίο θα ήθελαν να ασχοληθούν.