ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι δηλώσεις των νταμπλούχων Ελλάδας!

Το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και 10ο διαδοχικό κατέκτησε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας επικράτησαν (10-5) του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για τον τρίτο τελικό της Α1 και έκαναν το 3-0 στη σειρά, «σφραγίζοντας» την κατάκτηση του τίτλου και του πέμπτου νταμπλ.

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι χαρούμενος, είναι λογικό. Κάναμε καλή δουλειά, τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Παίξαμε πολύ καλά και στους τρεις τελικούς, δείξαμε το πρόσωπο της ομάδας μας, βγάλαμε ενέργεια, είχαμε εξαιρετική άμυνα, κάναμε όσα είχαμε δουλέψει όλη τη σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος, γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά. Είχαμε πολύ καλή άμυνα, το παιχνίδι ξεκινούσε από εκεί και έπειτα, βρίσκαμε τις λύσεις στην επίθεση».

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Δεν θα μπορούσε να κλείσει η χρόνια με καλύτερο τρόπο, κάναμε το τρία στα τρία και κατακτήσαμε το 10ο σερί πρωτάθλημα. Είμαι παρά πολύ περιφανή για αυτή την ομάδα. Όταν πρωτοήρθα στον Ολυμπιακό, το 2011, δεν μπορούσα να φανταστώ μια τέτοια λαμπρή πορεία. Κι όμως, μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο άθλημα που τόσο αγαπώ, είμαστε εδώ. Θέλω να συγχαρώ τις συμπαίκτριες μου και όλο το προπονητικό τιμ».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Για άλλη μία μέρα, φέραμε μια κούπα εδώ. Τις προηγούμενες ημέρες, πήραν το πρωτάθλημα οι Άνδρες, εμείς πήραμε το 10ο σερί. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Η ομάδα είναι δυνατή για άλλη μια χρονιά! Εμείς οι τρεις αδερφές (σ.σ. Μαργαρίτα, Ελευθερία, Βασιλική) και η Χρυσή (σ.σ. Διαμαντοπούλου) είμαστε μέσα σε αυτά τα 10 σερί πρωταθλήματα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να παίζω σε αυτή την ομάδα! Πρωταγωνιστούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Σε αυτή τη σειρά, δείξαμε πάρα πολύ καλά στοιχεία, τα οποία θέλαμε να κρατήσουμε από την αρχή ως το τέλος, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες, γιατί πήραμε το 301ο. Εύχομαι, αύριο, η ανδρική ομάδα μπάσκετ να πάρει το 302ο τρόπαιο».

Ελένα Ξενάκη: «Είμαστε παρά πολύ χαρούμενες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Η χρόνια η φετινή τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να μην επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει, παρόλα αυτά η ομάδα του χρόνου θα βάλει τους ίδιους στόχους και θέλουμε να τους κατακτήσουμε όλους».

Ιωάννα Σταματοπούλου: «Αμυντικά, ήμασταν πάρα πολύ καλές, η άμυνα ήταν πάρα πολύ καλή. Οπότε, με βοήθησε κι εμένα να δείξω ένα καλό πρόσωπο. Είμαστε ενθουσιασμένες για τον 301ο τίτλο του Ολυμπιακού. Κάθε χρόνο, έχουμε στόχο να παίρνουμε το πρωτάθλημα».

Χριστίνα Σιούτη: «Πετύχαμε τον τελευταίο, χρονικά, στόχο της χρονιάς! Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Σε μια σειρά δυνατών τελικών, δείξαμε την υπεροχή μας και κάναμε το 3-0. Δείξαμε τη διαφορά δυναμικότητας και το τι μπορεί αυτή η ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενες και συνεχίζουμε».

Ιωάννα Χυδηριώτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος, οι κόποι όλης της χρονιάς ανταμείφθηκαν. Παίξαμε συγκεντρωμένα και ομαδικά, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Το μυαλό μας είναι ήδη στην επόμενη χρονιά, όπου μόνος μας στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε».