ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την πρόκριση στους τελικούς της Α1!

Στη «μάχη» της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Κυριακή (12/3), η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Στις 12:00, οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται τις Εσπερίδες Καλλιθέας στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη φάση 1-4 της Α1. Τα κορίτσια του Θρύλου χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα στο ΣΕΦ, ώστε σε συνδυασμό με τις δύο νίκες επί των Εσπερίδων στην κανονική διάρκεια, να κάνουν το 3-0 και να προκριθούν στους τελικούς της Α1. Κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας, οι «ερυθρόλευκες» θεωρούνται φαβορί, όμως καλούνται να το αποδείξουν για άλλη μια φορά στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς, με... φόντο το έβδομο τους πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Ξεκινάμε, αύριο, τη διαδικασία των πλέι οφ εναντίον της ομάδας των Εσπερίδων. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τον στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε αρκετά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για τη κατάκτηση του βασικού μας στόχου».

Ιωάννα Δίελα: «Με το αυριανό παιχνίδι εναντίον της ομάδας των Εσπερίδων ξεκινάει η σειρά των πλέι οφ. Θέλουμε τη νίκη για να περάσουμε στους τελικούς και να ολοκληρώσουμε τον βασικό μας στόχο για φέτος, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνουν όμορφα και συναρπαστικά παιχνίδια για μια καλύτερη προβολή του αθλήματος μας, όμως στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα».