ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Στροφή» στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό!

Στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις επιστρέφει, την Τετάρτη (1/3), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, με στόχο ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-8 του Champions League. Στις 19:00 (EPT Sports 1), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού. Μετά το θετικό αποτέλεσμα (17-8) επί του ΓΣ Περιστερίου στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 6η «στροφή» της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1, ο Θρύλος θέλει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΝΟΒ, ώστε να φτάσει τις επτά νίκες σε εννιά ματς στους ομίλους του Champions League, με... φόντο το Final-8.

Δηλώσεις:

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Παίζουμε με τη Βουλιαγμένη, με την οποία είχαμε έρθει ισοπαλία στην έδρα της στο τελευταίο μας παιχνίδι και μπορώ να πω, ότι είμαστε χαρούμενοι που δεν χάσαμε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Ελπίζω, ότι την Τετάρτη, θα παίξουμε καλύτερα. Πρώτα από όλα, θέλω να είναι σε θέση να παίξουν όλοι οι παίκτες μας, γιατί αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου και στην καρδιά των παικτών μου και πιστεύω, ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Χριστόδουλος Κολομβός: «Κόντρα στη Βουλιαγμένη, ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι αντίπαλοί μας έχουν δείξει ότι παίζουν καλό πόλο, που μπορεί να μας δυσκολέψει. Εμείς πρέπει να δείξουμε, ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις, όπως το μπλακ άουτ που είχαμε στο Κραγιούγεβατς και χάσαμε βαθμούς. Πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».