ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Ρέντη, κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, την Κυριακή (22/1). Τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται στις 17:00 (YouTube/OSFP TV) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volley League. Οι «ερυθρόλευκες», που έχουν έναν βαθμό παραπάνω από τις «πράσινες» (28-27), θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι και να ανέβουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος (μαζί με την ΑΕΚ).

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Προερχόμαστε από μία δύσκολη εβδομάδα, με ματς με την ΑΕΚ και με την Μπρνο. Είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί. Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τη βαθμολογία, αλλά και για τους φιλάθλους μας, θέλουμε να παρουσιαστούμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε. Θα είναι ένα ματς γεμάτο έντονα συναισθήματα, θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό βόλεϊ».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Ανυπομονούμε για το ματς, είναι πάντα ωραίο να παίζεις ένα ντέρμπι. Προετοιμαζόμασταν καιρό για αυτό το ματς και μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έχουμε ένα έξτρα κίνητρο. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, θέλουμε τη βοήθεια τους για να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο που έχουμε».

Video

Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ | 13η Αγωνιστική Volleyleague Γυναικών