ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τη Νάουσα στην Ηλιούπολη!

Μετά την άνετη επικράτηση (20-33) στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην ΧΑΝΘ, για τη 10η αγωνιστική, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στην Ηλιούπολη. Την Τετάρτη (30/11) στις 15:00 (YouTube/OSFP TV), οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στην έδρα τους την Νάουσα, για την 11η «στροφή» της Handball Premier. Κόντρα στην ομάδα της Νάουσας, ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και να πανηγυρίσει στην Ηλιούπολη τη 10η διαδοχική νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Την Τετάρτη εναντίον της Νάουσας, πρέπει να παίξουμε σε πολύ ψηλό ρυθμό μέχρι το τέλος. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η άμυνα μας και το παιχνίδι στον ενδιάμεσο χώρο. Η μέρα και η ώρα είναι δύσκολες και για εμάς και για το κοινό. Για αυτό το λόγο, όμως, θα θέλαμε τη βοήθεια όσο περισσότερου κόσμου μας, ώστε να σπρώξει την ομάδα».

Μπάμπης Δομπρής: «Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς, σιγουρά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, ωστόσο οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο μας, όπως κάνουμε σε κάθε ματς και να φτάσουμε στην νίκη με μια καλή απόδοση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σε Ευρώπη και Ελλάδα, βγάζοντας παράλληλα στο γήπεδο όλα αυτά τα πράγματα που δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό στην προπόνηση».