ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εύκολα οι Παγκορασίδες στο Κερατσίνι (47-8)

Σκορ και θέαμα προσέφεραν οι Παγκορασίδες της Ακαδημίας Χάντμπολ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου το απόγευμα του Σαββάτου (26/11) στο Κλειστό Κερατσινίου. Οι «ερυθρόλευκες» είχαν σε καλή μέρα τις Ωρολογά και Ρέμμα, οι οποίες πέτυχαν από 14 και 13 τέρματα αντίστοιχα, και πήραν μία άνετη νίκη με τελικό σκορ 47-8. Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Δ.Α.Σ Ζεφυρίου.

Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, οι δύο ομάδες μπορεί να ξεκίνησαν κοντά στο σκορ (3-2 μετά από 5’), όμως στη συνέχεια η άμυνα του Ολυμπιακού λειτούργησε εξαιρετικά, επιτρέποντας μόλις 4 τέρματα στα υπόλοιπα 20’ του ημιχρόνου. Επιπλέον, σε αυτό το διάστημα η επίθεση της ομάδας του Δημήτρη Σκάρλου, ανέβασε κατακόρυφα της απόδοση της, σκοράροντας σχεδόν σε κάθε κατοχή, με το 24-6 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος, οι «ερυθρόλευκες» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, πέτυχαν, σχεδόν, την ίδια επίδοση στην επίθεση, βρίσκοντας δίχτυα 23 φορές, ενώ στα μετόπισθεν βελτίωσαν την αμυντική τους προσήλωση, δεχόμενες μόλις 2 τέρματα, για το τελικό 47-8.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Δημήτρης Σκάρλος) Ανδριώτη, Πασχαλούδη 6, Ωρολογά 14, Μητσάκου 1, Τεμπέλη, Σιτσάκη 8, Ρεμμα 13, Ριζογιάννη, Κακαβογιάννη 2, Ταμβακίδη 3