ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρεμιέρα με Μίλωνα στο πρωτάθλημα, με Κηφισιά στο League Cup!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (12/9) η κλήρωση της Volley League Ανδρών και του League Cup, για τη σεζόν 2022-23.

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει στο φετινό πρωτάθλημα από την έδρα του Μίλωνα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στις 22/10, για την 1η αγωνιστική, ενώ στη 2η «στροφή» θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Την 6η αγωνιστική της Volley League, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ενώ την 9η, θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη.

Όσον αφορά στην κλήρωση του League Cup, ο Θρύλος κληρώθηκε με την Κηφισιά, για τη φάση των «8», με στόχο την πρόκριση στο Final-4.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη φετινή Volley League Ανδρών:

1η αγωνιστική (22/10):

ΑΟΝΣ Μίλων-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2η αγωνιστική:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΟ Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

3η αγωνιστική:

Άθλος Ορεστιάδας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4η αγωνιστική:

ΦΕΣ Αριστοτέλης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

5η αγωνιστική:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πήγασος Πολίχνης

6η αγωνιστική:

Παναθηναϊκός-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

7η αγωνιστική:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΟΠ Κηφισιάς

8η αγωνιστική:

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

9η αγωνιστική:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

10η αγωνιστική:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΟΝΣ Μίλων

11η αγωνιστική:

ΑΟ Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

12η αγωνιστική:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Άθλος Ορεστιάδας

13η αγωνιστική:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΣ Αριστοτέλης

14η αγωνιστική:

Πήγασος Πολίχνης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

15η αγωνιστική:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παναθηναϊκός

16η αγωνιστική:

ΑΟΠ Κηφισιάς-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

17η αγωνιστική:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ

18η αγωνιστική:

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ, σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα. Φέτος έχουν έρθει πολλοί καλοί παίκτες στο πρωτάθλημα και πιστεύω, ότι το επίπεδο θα ανεβαίνει συνέχεια».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Ο πατέρας μου ήταν προπονητής εδώ, ήμουν μικρός, μου έχει πει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό, για τη χώρα, για τον κόσμο εδώ, για το φαγητό, για όλα. Τα βλέπω κι εγώ δύο βδομάδες που είμαι εδώ, βλέπω τη φιλοξενία των Ελλήνων, την ευγένεια που δείχνουν. Χαίρομαι πάρα πολύ, που είμαι σε έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός, ελπίζω να πάνε όλα καλά τη φετινή χρονιά».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με όσα βλέπω, είμαι περήφανος που ανήκω εδώ. Βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους, να νικάμε πάντα, να κερδίσω τα πάντα. Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού, ότι έχουμε μία πολύ καλή μίξη έμπειρων και νεαρών αθλητών, ελάτε να μας δείτε. Θέλουμε να είστε ο έξτρα παίκτης μας στο γήπεδο. Όλοι μαζί, για τους στόχους που έχουμε».

Νίκος Παπαγγελόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Από μικρό παιδί, γνωρίζω τι σημαίνει το μέγεθος του Ολυμπιακού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Πάντα ήθελα να έρθω σε αυτή την ομάδα! Μέσα από σκληρή δουλειά, θα τα δώσουμε όλα, για να κατακτήσουμε τους στόχους μας, αλλά πρέπει να είμαστε υγιείς πάνω από όλα. Είμαι πολύ αισιόδοξος, θα τα καταφέρουμε».