ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Τέταρτος τελικός, με στόχο το πρωτάθλημα!

Έτοιμη για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος στη Χαλκίδα, είναι η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Τη Δευτέρα (23/5) στις 19:30 (ΕΡΤ Sports), ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, ως γηπεδούχος στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης», για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier, με στόχο το 3-1 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου. Με τον κόσμο στο πλευρό τους στη Χαλκίδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, να κερδίσουν για τρίτη φορά τους «κιτρινόμαυρους» στους τελικούς και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, «κλείνοντας» με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Το αυριανό παιχνίδι, είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το… break του πρώτου αγώνα. Δεν παίξαμε καλά στο τελευταίο ματς, δουλέψαμε πάνω σε αυτό τακτικά, όσο και ψυχολογικά και είμαστε έτοιμοι. Αύριο, ένας σημαντικός παράγοντας θα είναι και ο κόσμος μας. Είναι σημαντική η παρουσία τους, ώστε να πάρουμε την ώθηση τους για ένα τόσο κρίσιμο τελικό».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Αύριο, είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν. Η ομάδα έχει καταφέρει να προηγείται 2-1 στις νίκες! Καταφέραμε να αποκτήσουμε εμείς το πλεονέκτημα έδρας και αύριο, θέλουμε να το εξαργυρώσουμε. Έχουμε δει τα λάθη μας στον τελευταίο αγώνα και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά. Είμαστε έτοιμοι ψυχικά και σωματικά για ένα τελικό. Είμαι σίγουρος, ότι όλοι στην ομάδα θα δώσουν τα πάντα για να φέρουμε το πρωτάθλημα στον Πειραιά! Θέλω να καλέσω τον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνει άλλη μια φορά ο όγδοος παίκτης μας και να μας δώσει, όπως μόνο αυτός ξέρει, την δύναμη για να τα καταφέρουμε».