ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την πρόκριση στους τελικούς, κόντρα στον Απόλλωνα!

Με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, αγωνίζεται την Τετάρτη (18/5) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο υποδέχεται στις 17:00 (ΕΡΤ Sports) στο Παπαστράτειο, για τον τρίτο ημιτελικό της Α1. Μετά την ήττα (10-9) στον δεύτερο ημιτελικό στο Σεράφειο κολυμβητήριο, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αντιδράσουν στον Πειραιά, να κερδίσουν τον Απόλλωνα και να κάνουν το 2-1 στη σειρά, ώστε να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος της Α1.

Δηλώσεις:

Θοδωρής Βλάχος: «Το αυριανό παιχνίδι θα κρίνει την ομάδα που θα παίξει στον τελικό του πρωταθλήματος. Παραμένουμε το φαβορί της σειράς του ημιτελικού και απομένει να το δείξουμε και στο νερό, όπως το κάναμε στο πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και περιμένω να αγωνιστούν με πάθος για τη νίκη».

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Μετά από μια κακή εμφάνιση και μια ήττα, οφείλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι αύριο. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για άλλα λάθη πλέον. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο νερό και αυτό σκοπεύουμε και θέλουμε να κάνουμε. Πρέπει να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, για να βρεθούμε στους τελικούς και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».