ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Μπαίνουν» στους ημιτελικούς οι πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ένα μήνα μετά, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, στις 17/4, τα κορίτσια του Θρύλου ρίχνονται στη «μάχη» των ημιτελικών του πρωταθλήματος, με στόχο το πρώτο, από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στην τελική φάση. Το Σάββατο (14/5) οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον Εθνικό, τον οποίο υποδέχονται στις 15:00 (ΚΟΕ TV) στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο ημιτελικό της Α1. Κόντρα στον Εθνικό, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, να κάνουν το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών και να πάρουν προβάδισμα, για την πρόκριση στους τελικούς της Α1.

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Η ομάδα είναι έτοιμη, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για τις τελευταίες φάσεις της σεζόν 2021-22. Σεβόμαστε την ομάδα του Εθνικού, όπως κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε και σίγουρα, θα διεξαχθούν ενδιαφέρονται παιχνίδια. Πρέπει να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια στο νερό, να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας σε όλη τη διάρκεια και να παίξουμε με σοβαρότητα. Θα είναι παιχνίδια επιπέδου και περιμένω μία υψηλή απόδοση από τις αθλήτριες μου».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Αύριο ξεκινούν οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος, κόντρα στον Εθνικό. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουμε κατακτήσει τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους της σεζόν. Θέλουμε να προκριθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος με δύο νίκες και η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει και σε αυτά τα παιχνίδια, για την κατάκτηση του τελικού μας στόχου, που είναι το πρωτάθλημα. Σας περιμένουμε αύριο στο Παπαστράτειο, στις 15:00».