ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ!

Με στόχο το 2-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, αγωνίζεται την Τρίτη (10/5) η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Με τον κόσμο στο πλευρό του στη Χαλκίδα, στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης», ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 19:15 (ΕΡΤ 3) την ΑΕΚ, ως τυπικά γηπεδούχος, για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier. Μετά τη σπουδαία επικράτηση (26-29) στο πρώτο ματς της τελικής σειράς στη Χαλκίδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους επί των «κιτρινόμαυρων», να κάνουν το 2-0 και το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Μετά τη νίκη στον πρώτο τελικό, έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Αφενός, πρέπει να ετοιμαστούμε τακτικά, ώστε να είμαστε ευπροσάρμοστοι σε ό,τι καινούριο αντιπαρατάξει το νέο τεχνικό Τιμ της ΑΕΚ και αφετέρου να ανταπεξέλθουμε στην ψυχολογική αντίδραση της ΑΕΚ, μετά από δύο συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Σε αυτή την προσπάθεια, θα μας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το... break που κάναμε στον πρώτο τελικό».

Βύρων Παπαδόπουλος: «Όλοι στην ομάδα προετοιμαζόμαστε και ανυπομονούμε για το ματς της Τρίτης, έχουμε αφήσει ήδη στην άκρη τη νίκη του πρώτου παιχνιδιού, καθώς η σειρά των τελικών είναι μεγάλη και δουλεύουμε, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Η αλλαγή προπονητή της ΑΕΚ κρύβει παγίδες, αλλά εμείς θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας να είναι στο πλευρό μας στη Χαλκίδα και με τη βοήθεια του, να έρθουμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο».