ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 οι Κυπελλούχες Ελλάδας!

Στη «μάχη» της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται την Πέμπτη (14/4) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΟΑ Χανίων, τον οποίο υποδέχονται στις 15:00 (OSFP TV: https://www.youtube.com/watch?v=SKQuA8_DZkQ) στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη φάση 1-4 της Α1. Οι Κυπελλούχες Ελλάδας χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα στο ΣΕΦ, ώστε σε συνδυασμό με τις δύο νίκες επί των Χανίων στην κανονική διάρκεια, να κάνουν το 3-0 και να προκριθούν στους τελικούς της Α1. Κόντρα στην ομάδα της Κρήτης, οι «ερυθρόλευκες» θεωρούνται το φαβορί, όμως καλούνται να το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς, προκειμένου να διεκδικήσουν το 6ο πρωτάθλημα και 5ο νταμπλ της ιστορίας τους (κόντρα στο ζευγάρι Παναθηναϊκός-Εσπερίδες Καλλιθέας).

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και τα ματς του Final-4, έχουμε ξεκινήσει ήδη από χθες την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα και έχουμε εστιάσει στον αντίπαλο μας στα ημιτελικά, την ομάδα των Χανίων. Έχουμε αναλύσει τα παιχνίδια του Κυπέλλου και τις αθλήτριες του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε άμυνα και επίθεση».

Κριστίν Βίτολα: «Μπορεί να κατακτήσαμε το Κύπελλο, όμως τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά, για την επίτευξη του άλλου μας στόχου, του τίτλου του πρωταθλητή. Παίζουμε με τα Χανιά. Είναι μια ομάδα που παίζει καλά τελευταία, για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και προετοιμασμένες για ένα σκληρό ματς από τον αντίπαλο».