ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Το χρονικό της «Οδύσσειας», έφτασε Ζυρίχη και πέταξε για Βελιγράδι η αποστολή!

Μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσε την Δευτέρα η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία παρέμεινε εγκλωβισμένη στο «Ελ. Βενιζέλος» για περισσότερες από 12 ώρες (από τις 11:00 το πρωί μέχρι 23:00), κατάφερε το πρωί της Τρίτης να αναχωρήσει με προορισμό το Βελιγράδι, μέσω Ζυρίχης.

Πιο συγκεκριμένα μετά από προσπάθειες της διοίκησης του Ολυμπιακού, το βράδυ της Δευτέρας ένα πούλμαν παρέλαβε τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής από το αεροδρόμιο και τα μετέφερε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, όπου διανυκτέρευσαν. Σήμερα στις 6:30 το πρωί, η αποστολή  των πρωταθλητών Ελλάδας, αναχώρησε για το «Ελ. Βενιζέλος» από όπου πέταξε στις 9:50, μετά από καθυστέρηση διάρκειας 50 λεπτών για τη Ζυρίχη.

Λίγο μετά τις 12:00 το αεροπλάνο που μετέφερε τους «ερυθρόλευκους» προσγειώθηκε στη Ζυρίχη και από εκεί αναχώρησε για το Βελιγράδι, όπου αναμένεται να φτάσει στις 15:00, ώρα Ελλάδας.

Όμως η… «Οδύσσεια» των Πειραιωτών δεν σταματάει εκεί αφού για να προσεγγίσουν τον τελικό τους προορισμό, το Κραγκούγιεβατς θα πρέπει να διανύσουν οδικώς μια απόσταση 150 χιλιομέτρων, διάρκειας περίπου 2 ωρών. 

Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μια απίστευτη ταλαιπωρία την οποία έχουν βιώσει τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής πριν το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ραντνίτσκι που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (26/1) το βράδυ (21:30).