ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον Πανναξιακό στο Ρέντη οι πρωταθλήτριες Ελλάδας!

Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την ήττα (2-3) από τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Πανναξιακό, τον οποίο υποδέχονται το Σάββατο (22/1) στις 18:00 στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 18η αγωνιστική της Volley League. Κόντρα στην ομάδα της Νάξου, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να βγάλουν αντίδραση, να παρουσιάσουν βελτιωμένο πρόσωπο και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, πανηγυρίζοντας τη 15η νίκη τους στο πρωτάθλημα…

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Είναι καλό που παίζουμε αμέσως μετά το ματς της Τετάρτης, όλη η ομάδα ξέρει, ότι μπορούσε να παίξει καλύτερα. Ωστόσο, το ματς αυτό είναι στο παρελθόν. Έχουμε την προσοχή μας στο αυριανό ματς με τον Πανναξιακό, είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να ξεχάσουμε τι συνέβη στο Κύπελλο».

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Αύριο, έχουμε ένα ματς με μία ομάδα που έχει καινούργιες προσθήκες και πρέπει, όπως πάντα, να κάνουμε μία σοβαρή εμφάνιση και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».