ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Φινάλε Α' Φάσης με τον Δούκα!

Να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα θέλει, μετά την ισοπαλία (26-26) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 12η αγωνιστική, η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Κυριακή (19/12, 18:30) τον ΑΣΕ Δούκα στο κλειστό «Μάνος Λοίζος» στην Νίκαια, για τη 13η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Κόντρα στον Δούκα, οι Πειραιώτες θέλουν να παίξουν ωραίο χάντμπολ και να κλείσουν με νίκη την Α' Φάση του πρωταθλήματος, αφού την επόμενη (14η) αγωνιστική έχουν ρεπό.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης :«Αύριο παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Η ομάδα έχει περάσει από διάφορες καταστάσεις και ακόμα δεν έχει αποκτήσει σταθερότητα. Γι' αυτό πρέπει να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό αύριο. Ο Δούκας παραδοσιακά μας δυσκολεύει και επιπλέον θεωρώ ότι σαν ρόστερ και στυλ παιχνιδιού φέτος δεν μας ταιριάζει. Προετοιμαζόμαστε για αυτό και πιστεύω τον τελευταίο λόγο στο αποτέλεσμα θα έχει η ποιότητα των αθλητών μας».

Κωνσταντίνος Κοτανίδης: «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Δούκα, μια νεανική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς από την μεριά μας έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, για να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης και να κλείσουμε νικηφόρα την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».