ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Υποδέχονται τον Άρη οι πρωταθλήτριες!

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η προσοχή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στρέφεται αποκλειστικά στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας, προέρχονται από τη νίκη στην αναμέτρηση με την Πόρτο, στην οποία παρουσίασαν βελτιωμένο πρόσωπο και υποδέχονται τον πρωτοπόρο Άρη το Σάββατο (27/11) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Στη αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να προσπεράσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε περίπτωση που κατακτήσει το «τρίποντο».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάρλο Παρίζι: «Προετοιμαζόμαστε για το ματς κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι της Τετάρτης είδα ορισμένα καλά στοιχεία, κόντρα στην Πόρτο, και πρέπει όχι απλά να τα επιβεβαιώσουμε αλλά και να τα εξελίξουμε στη συνέχεια. Πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις δύσκολες στιγμές και να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή. Είναι κρίμα που δεν έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε στο γυμναστήριο όπως θέλουμε, αλλά πρέπει να… προπονούμαστε στη διάρκεια των αγώνων».

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Ξεκινάει μια σειρά πολύ σημαντικών αγώνων με το πρώτο ματς κόντρα στον Άρη στην έδρα μας. Σίγουρα η καλύτερη εμφάνιση που είχαμε στο ευρωπαϊκό με την προσθήκη του προπονητή βοηθάει αλλά τώρα πρέπει να ανεβάσουμε και άλλο τον πήχη και να έχουμε όλο και καλύτερες εμφανίσεις και νίκες».