ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τις Εσπερίδες (OSFP TV)

Tις Εσπερίδες φιλοξενεί το Σάββατο (23/10) στις 17:00 στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Οι «ερυθρόλευκες» μετά το νικηφόρο πέρασμα από τα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και την επικράτηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα το απόγευμα της Πέμπτης για τη 2η αγωνιστική του Eurocup, θέλουν να διευρύνουν το σερί των επιτυχιών. Αγωνιστικά προβλήματα, δεν υπάρχουν για τον Μάρτινς Ζίμπαρτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών με εξαίρεση την Άννα Σπυριδοπούλου που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

Η αναμέτρηση με τις Εσπερίδες θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube.

Την αποστολή του Ολυμπιακού  αποτελούν οι: Σάιλα Κούπερ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Αθανασία Παντελή, Ρουθ Χάμπλιν.