ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης την Πέμπτη (19:30)

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Ποσειδώνιο με το 18-10 επί του ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την κοινή προετοιμασία που ακολούθησε με τη Μαρσέιγ,  οι αγωνιστικές υποχρεώσεις  της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού περιλαμβάνουν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι νταμπλούχοι υποδέχονται την Πέμπτη (14/10) στις 19:30 τους «κυανόλευκους» στο Παπαστράτειο, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα ενώ το Σάββατο (16/10, 17:00) ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας για την 3η αγωνιστική και την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο στον Πειραιά.

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της ομοσπονδίας στο Youtube (ΚΟΕ TV). 

Κώστας Μουρίκης: «Είναι ο πρώτος αγώνας στην έδρα μας. Στόχος του Ολυμπιακού σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και αυτό θέλουμε για αύριο απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλουμε να βγάλουμε κάποια στοιχεία που θα μας χρησιμεύσουμε στα παιχνίδια της Ευρώπης που έρχονται και ελπίζω να εμφανιστούμε έτοιμοι. Ελπίζουμε ότι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα θετικό αποτέλεσμα».