ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι κλήρωσεις των ομίλων του CEV Champions League για Άνδρες και Γυναίκες

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Λιουμπιάνα της Σλοβενίας, έγιναν γνωστοί οι όμιλοι του CEV Champions League για τη νέα σεζόν για τους Άνδρες και τις Γυναίκες.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού εφόσον περάσει και τους τρεις προκριματικούς γύρους, θα βρεθεί στο Pool E, αντίπαλος με την κάτοχο του CEV Champions League, Ιταλική Conegliano και την MVP του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Engonu. Τον όμιλο συμπληρώνουν η πρωταθλήτρια Πολωνίας Chemik Policeτην και η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Fatum Nyiregyahaza.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού εφόσον περάσει και αυτή τους τρείς προκριματικούς γύρους, θα συμμετέχει στο Pool A μαζί με την Πολωνική Jastrzebski, την οποία είχε αντιμετωπίσει και πάλι στο CEV Champions League την σεζόν 2010-2011 αλλά και την σεζόν 2008-2009 στο CEV Cup. Τον όμιλο συμπληρώνουν, η Γερμανική Friedrichshafen και Knack Roeselare από το Βέλγιο.

Οι άνδρες ξεκινούν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους στον 1ο προκριματικό, στις 5 Οκτωβρίου εκτός έδρας με την Mladost, με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί στις 13 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.