ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Φιλίποβιτς: «Τιμή μου που έρχομαι στον Ολυμπιακό»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (2/9) ο Φιλίπ Φιλίποβιτς. Ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας και χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο αφίχθη με την οικογένεια του λίγο πριν τις 15:00 με πτήση από το Βελιγράδι, προκειμένου να εγκατασταθεί στη χώρα μας και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των νταμπλούχων που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (6/9).  Ο σπουδαίος Σέρβος αριστερόχειρας μιλώντας στο olympiacossfp.gr έστειλε το μήνυμα του ενόψει της νέας σεζόν τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής: 

«Ποτέ δεν είναι αρκετοί οι τίτλοι. Για αυτό το λόγο είμαι εδώ. Τα σχέδιά μου είναι να έρθω εδώ, να περάσω καλά και φυσικά δεν ήρθα για διακοπές. Ως παίκτης θέλω να κερδίσω ένα ακόμα Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε αυτός είναι ο στόχος για τις επόμενες δύο σεζόν»

Για το αν είναι κίνητρο ότι το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι: «Φυσικά. Θα παίξουμε στο «σπίτι» μου, ελπίζω με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Θα σας δω σύντομα στην πισίνα και είναι τιμή μου που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Θα περάσουμε υπέροχα».