ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για το Λιγκ Καπ!

Στη Βέροια βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (16/4) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει του 10ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου 2021 στο γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας της Βέροιας. Ο πολυνίκης του θεσμού (2013, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)  Ολυμπιακός διεκδικεί τον 7ο τίτλο στη διοργάνωση και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Σαββάτου (17/4, 20:00, ΕΡΤ 3) τον Φοίνικα Σύρου. Μετά την κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος ο Θρύλος θέλει να κλείσει ιδανικά τη φετινή περίεργη και δύσκολη σεζόν. 

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

FINAL-4 - Δημήτριος Βικέλας Βέροιας

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Ημιτελικοί

17:00 (ΕΡΤ-3): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ.

20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Τελικός

20:00 (ΕΡΤ-3): Νικητές ημιτελικών

Καζάζης: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας»

Ο κόουτς των πρωταθλητών  Δημήτρης Καζάζης στη συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά με τη συμμετοχή των διοργανωτών, των αρχηγών και προπονητών των ομάδων, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας συνεχάρησαν για το πρωτάθλημα. Όταν το αναγνωρίζουν οι αντίπαλοί σου, αποκτά μεγαλύτερη αξία. Το Λιγκ Καπ μπορούμε να το δούμε ως μία γιορτή του βόλεϊ. Θα είναι συναρπαστικά παιχνίδια και θα δούμε ωραίο θέαμα. Όλες οι ομάδες θέλουν να τελειώσουν καλά τη σεζον. Είμαστε χαρούμενοι για το πρωτάθλημα και θέλουμε να τελειώσουμε εξίσου όμορφα στο Λιγκ Καπ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες και έμπειροι αθλητές και ξέρουν να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Έρχεται ένα ωραίο διήμερο και πρέπει όλοι να το ευχαριστηθούμε».

Στιβαχτής: «Θέλουμε το νταμπλ»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Ήταν πολύ δύσκολα φέτος τα πράγματα με την πανδημία και ευτυχώς που βρέθηκαν οι άνθρωποι για να διοργανώσουν το φάιναλ-4 για να τελειώσει καλά η σεζόν. Το Λιγκ Καπ έχει ανέβει επίπεδο και είναι σημαντικό για το άθλημα να υπάρχει ένα καλό φινάλε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το πρωτάθλημα και νε επικεντρωθούμε στον ημιτελικό. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου μετά από το πρωτάθλημα αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι διαφορετική διοργάνωση. Γιορτάσαμε το πρωτάθλημα αλλά τώρα το έχουμε αφήσει πίσω. Θέλουμε να πάρουμε και τον δεύτερο τίτλο της σεζόν».