ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Επιστροφή στη δράση!

Στη «μάχη» της Volley League, επιστρέφει η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την αγωνιστική απραξία και την ταλαιπωρία εξαιτίας των κρουσμάτων COVID-19, το προηγούμενο διάστημα. Από τις 17 Φεβρουαρίου, όταν οι Πειραιώτες επικρατούσαν με 3-0 σετ του ΟΦΗ στο Ρέντη, για την 11η αγωνιστική, 20 ημέρες μετά, τη Δευτέρα (8/3) επιστρέφουν για να αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα εκτός έδρας. Η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίλων  «Κροίσος Πέρσης», με ώρα έναρξης στις 18:00 και θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το κανάλι της Volley League.  Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα το απόγευμα της Κυριακής (7/3) την προετοιμασία τους με παρακολούθηση βίντεο και προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Εκτός πλάνων του τεχνικού του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζη για το παιχνίδι με το Μίλωνα, έχει τεθεί ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης. Μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (11/3) τον Φίλιππο Βέροιας εκτός έδρας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί. Έχω εμπιστοσύνη στους αθλητές  μου και πιστεύω ότι με συγκέντρωση και πολύ μεγάλη προσπάθεια θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτό το δύσκολο εμπόδιο του Μίλωνα, μια ομάδα που παίζει ελεύθερα και τώρα τελευταία παίζει καλά. Πιστεύω ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Εύχομαι σε όλους να είναι καλά και να κυλήσουν όλα κανονικά και πάνω από όλα με υγεία».

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ανέφερε: «Μετά από 20 ημέρες απουσίας από τους αγώνες, δίνουμε το πρώτο ματς. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί ο Μίλωνας στην έδρα του έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και έχει παίξει πολύ καλά με τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει. Είναι το πρώτο ματς μετά από την περίοδο που περάσαμε με τα κρούσματα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πάμε για μια καθαρή νίκη και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βρίσκει τα πατήματά της και θα παίζει καλύτερα, όπως έπαιζε πριν τον COVID».