ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στην ΑΕΚ για τη νίκη!

Με μοναδικό στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς θα παραταχθεί η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (31/10) στις 18:45 στο Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας.  Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχαν επικρατήσει εκτός έδρας της Θέτιδας Βούλας και τη 2η αγωνιστική έκαναν το ρεπό τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σπύρος Σαραντίτης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: « Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει προσοχή γιατί η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και στο γήπεδο της πάντα επικίνδυνη. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε καταλάβει την αναγκαιότητα του να παίρνουμε το μέγιστο που μπορούμε βαθμολογικά σε κάθε αγώνα, σε ένα δύσκολο όμιλο και αυτό πιστεύω ότι θα κάνουμε».

H Αρέτα Κονόμη ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα σε δύσκολη έδρα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς ».