ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ

Από το ΟΑΚΑ, θα αρχίσει η φετινή πορεία της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών  τους στη Handball Premier θα αντιμετωπίσουν, την ΑΕΚ  τη Δευτέρα (21/9), στις 19:00, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».  Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ SPORTS HD.

 Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε την Κυριακή υπό τις οδηγίες του Νέναντ Κλιάτς.

O προπονητής του Ολυμπιακού Νέναντ Κλιάιτς ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά με δεδομένο ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ωστόσο είμαστε έτοιμοι και δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο. Περιμένουμε από τους διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ενός ντέρμπι και εφόσον συμβεί αυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.  Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι.  Αναμένουμε ένα σκληρό ματς και έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία!»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfpg τα εξής: «Μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει μια καινούργια ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά σε όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε από την πρώτη ημέρα, από τη στιγμή που η κληρωτίδα έβγαλε αυτό το ντέρμπι, να δείξουμε τη δυναμική και τις δυνατότητες που θα έχει η ομάδα μας για φέτος. Είμαστε ανυπόμονοι και πραγματικά υπάρχει πολύ διάθεση από την μεριά μας για να δείξουμε ότι και φέτος θα μπορέσουμε να κινηθούμε στη λογική που επιβάλει η φανέλα του συλλόγου».