ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για τον 2ο τελικό του Λιγκ Καπ

Έτοιμος για τον επαναληπτικό τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/2) στις 18:00 (ΕΡΤ SPORTS HD) στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, είναι ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος που μετράει 6 κατακτήσεις σε 8 διοργανώσεις είναι πολυνίκης του θεσμού ο οποίος θεσπίστηκε τη σεζόν 2011-12 και θέλει τη νίκη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 7ου τίτλου και 6ου διαδοχικού. Για να συμβεί αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ σε περίπτωση που κερδίσουν με 3-2 ο τίτλος θα κριθεί στο χρυσό σετ.  Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ανέφερε: «Το μυαλό μας είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στον αυριανό αγώνα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όλοι μας για να κερδίσουμε το κύπελλο. Καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά τι συμβαίνει εναντίον μας αλλά πρέπει να ξεπερνάμε όλες αυτές τις καταστάσεις και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να μην αποσπαστεί η προσοχή μας από οτιδήποτε εκτός του δικού μας κομματιού και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση».

O αρχηγός του Θρύλου, Γιώργος Πετρέας δήλωσε στο olympiacossfpgr τα εξής: «Προετοιμαζόμαστε όλες αυτές τις ημέρες για να διορθώσουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αξία και στον χαρακτήρα που έχει η ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν να πρόκειται για μονό τελικό, κάτι που ρεαλιστικά είναι. Έχουμε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια που κρίνουν τίτλους και το έχουμε αποδείξει ότι τα καταφέρνουμε. Όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε άλλη μια φορά!»