ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για μία ακόμα νίκη στην Α1 Γυναικών

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου φιλοξενείται από τα Μελίσσια εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος (09/02, 14:00) και θέλει μία ακόμα νίκη για την Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την τελευταία ομάδα της κατάταξης, κάτι που δεν σημαίνει τίποτα γι’ αυτές καθώς στόχος είναι το αήττητο σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι στα Μελίσσια: «Είναι για εμάς ένα ακόμα ματς  για το πρωτάθλημα. Αυτό που ζητάω από τις αθλήτριές μου είναι να είναι συγκεντρωμένες στο παρκέ. Θέλουμε πολύ κάθε θετικό αποτέλεσμα και δεν κοιτάμε σε κανένα σημείο την βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας. Περιμένω από τις παίκτριές μου να παίξουν καλό μπάσκετ και όσα δουλεύουμε αυτό το διάστημα να τα βγάλουν στο παρκέ. Προερχόμαστε από μία εβδομάδα που ξεκουραστήκαμε λίγο και θέλω να δω όσα κάναμε στις προπονήσεις».