ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ολοκληρώθηκε το My Olympic Experience!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα My Olympic Experience στο Βελιγράδι. Εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, της Λέφσκι Σόφιας και της Λάτσιο συναντήθηκαν στην Σερβική πρωτεύουσα όπου πραγματοποίησαν ανασκόπηση των δράσεων του προγράμματος πριν την τελική αξιολόγηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Η συνάντηση ξεκίνησε με μια παρουσίαση όλων των πτυχών του προγράμματος και μια σύνοψη των δράσεων που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια αυτού. Οι εκπρόσωποι κάθε ομάδων αναφέρθηκαν στο σύνολο των δραστηριοτήτων που υλοποίησαν στην χώρα τους καθώς επίσης και των περαιτέρω ενεργειών που έγιναν για την καλύτερη διάδοσή του στις τοπικές κοινωνίες των συμμετεχόντων. Στην συνέχεια, συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα που αφορούν την υποβολή της τελικής αναφοράς καθώς επίσης και οι οικονομικές και επικοινωνιακές πολιτικές που ο συντονιστής Ολυμπιακός κλήθηκε να φέρει εις πέρας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εξαιρετική επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων συλλόγων κάτι το οποίο αποτέλεσε σημείο-κλειδί για την καλύτερη υλοποίηση του προγράμματος. 

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν πως το πρόγραμμα αποτελεί ορόσημο τόσο για την εξάπλωση του Ολυμπιακού Ιδεώδους όσο και για τα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ευελπιστώντας πως στο μέλλον θα ακολουθήσουν και νέες παρόμοιες πρωτοβουλίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μιας και τα ευρωπαϊκά πολυαθλητικά σωματεία-μέλη της EMCA αποτελούν τους καλύτερους εκφραστές των Ολυμπιακών και αθλητικών Αξιών.