ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Μινσκ για το Πανευρωπαϊκό, Τσανικίδης και Τσαγκράκος!

Με στόχο να εκπροσωπήσουν επάξια, τα χρώματα της Εθνικής και να διεκδικήσουν νέες διακρίσεις ταξίδεψαν για τη Λευκορωσία οι Αλέξανδρος Τσανικίδης και Παύλος Τσαγκράκος οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μινσκ τις προσεχείς ημέρες. Οι πρωταθλητές πυγμάχοι του Ολυμπιακού αναχώρησαν με την αποστολή της Εθνικής ομάδας για να λάβουν μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Μινσκ το οποίο αποτελεί μια εκ των κορυφαίων διοργανώσεων με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών ανά κατηγορία. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι αντίπαλοι που θα βρουν στο δρόμο τους ο Αλέξανδρος Τσανικίδης και ο Παύλος Τσαγκράκος.

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τόνισε: «Η διοργάνωση αυτή είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Θα είναι οι καλύτεροι αθλητές και έχουμε βάλει στόχο την καλύτερη διακρίση. Θα πάμε εκεί και θα τα δώσουμε όλα. Είναι ο δεύτερος στόχος που έχω για αυτή την τετραετία που προετοιμάζομαι για τον πιο μεγάλο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020. Ο ανταγωνισμός θα είναι ισάξιος και πάρα πολύ μεγάλος αλλά έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Η ψυχολογία μας είναι θετική, κάναμε μια πολύ σκληρή προετοιμασία, αλλά τώρα είμαστε πάρα πολύ καλά και νιώθουμε τέλεια».

Ο Παύλος Τσαγκράκος κατά την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» αποστολής δήλωσε τα εξής: «Aναχωρούμε για τη Λευκορωσία και τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία με ενδυνάμωση, τρεξίματα και γάντια. Εύχομαι εγώ και όλη η ομάδα να ανεβάσουμε τη σημαία στο βάθρο».